CrowdStrike: Vi deler ikke markedets syn på den kriserammede aksjen

Selv om vi vurderte CrowdStrike-aksjen som overpriset før "hendelsen", er vi ikke like pessimistiske som markedet når det gjelder virkningen av driftsstansen på selskapets virksomhet

Malik Ahmed Khan 02.08.2024 | 11.00
Facebook Twitter LinkedIn

Crowdstrike UK Main

Investorenes tillit til CrowdStrike Holdings (CRWD) har falt kraftig etter det globale IT-avbruddet forårsaket av en feilaktig innholdsoppdatering. Selskapets aksjer har falt med mer enn 20% siden hendelsen inntraff tidlig om morgenen den 19. juli. Etter å ha gjort en mer omfattende gjennomgang, og etter vår første reaksjon fredag morgen, opprettholder vi vårt virkelig verdi-estimat på 300 dollar og vår vurdering av en smal økonomisk vollgrav for selskapet. Vi ser fortsatt på CrowdStrike som en sikkerhetsleverandør av høy kvalitet med en eksepsjonell historie med lønnsom vekst som vi tror vil fortsette.

Selv om vi anså CrowdStrike-aksjen som overvurdert før kaoset, er vi ikke like pessimistiske som markedet når det gjelder virkningen av strømbruddet på selskapets virksomhet. Vi ser nå på aksjen som marginalt undervurdert, men den handles fortsatt i 3-stjernersområdet. CrowdStrikes robuste plattform, sterke relasjoner med sluttkunder og verdiøkende forhandlere, og selskapets ekspansive plattform som vil dra nytte av leverandørkonsolidering innen sikkerhet, understreker vår tro på selskapets langsiktige potensial.

Selv om vi fortsatt har tro på selskapets langsiktige utsikter, tror vi at det vil påløpe kostnader på kort sikt. Vi tror CrowdStrikes ledelse og salgsteam vil måtte jobbe hardt for å dempe kundenes bekymringer. Vi ser for oss at selskapet må tilby rabatter og kreditter til eksisterende kunder for å lokke dem til å bli værende. Selv om dette skaper motvind på kort sikt, inkluderer ikke vårt basisscenario et dommedagsscenario med betydelig kundefrafall og betydelig lavere topplinjevekst på mellomlang til lang sikt.

Morningstar-nøkkeltall for CrowdStrike Holdings

Fair Value Estimate: $300.00
Morningstar Rating: ★★★
Morningstar Economic Moat Rating: Smal
Morningstar Uncertainty Rating: Høy

 

Abonner på vårt nyhetsbrev helt kostnadsfritt:

Registrer deg her

Facebook Twitter LinkedIn

Verdipapirer nevnt i artikkel

Navn på verdipapirPrisEndring (%)Morningstar Rating
CrowdStrike Holdings Inc Class A269,14 USD3,86Rating

Om forfatteren

Malik Ahmed Khan  er aksjeanalytiker hos Morningstar Research Services LLC

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alle rettigheter reservert.

Brukervilkår        Personvern        Cookie Settings          offentliggjøringer